Kayrak Şehit Uğur Katran İlkokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Misyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır. Gelişmede bilimsellik ve akılcılığı temele alırız. İlişkilerinde; dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen bireyler olmayı tercih ederiz. Kendisiyle barışık, sağlıklı bir güven duygusu ve özdenetim geliştirmiş bireyler olmayı yeğleriz. Çalışanlarımızın gelişiminin bizim gelişimimiz olduğuna inanırız. Okulumuzdaki her çalışanın gelişmesi için ortamlar hazırlarız Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. Değişimin ve sürekli gelişimin önemine inanırız. Öğrenci, veli ve toplumun beklentilerini karşılayacak bir gelişimin yanındayız. Tüm çalışanların gelişmesi için fırsat eşitliği sağlarız. Çalışanları tanır; onların yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer veririz. Eğitime yapılan yatırımı kutsal sayar, her türlü desteği veririz. Okulumuzda yapılan çalışmaların ülkemize ve insanlığa katkı getireceğine İnanırız. Kurumdaki tüm çalışanların sürekli eğitimin bir parçası olduğuna inanırız.

Başarılar:

Saatler: 08:30----12:30